• Contact

Wees gehoord, wees gekend, luister

– wees effectief in communicatie

Het communicatieprogramma van Landmark

Het communicatieprogramma van Landmark biedt een doorbraak in communicatietechnieken. Zij maken communicatie levend en echt waarbij de basis van uw communicatie wordt getransformeerd van reactie naar creatie. Het communicatieprogramma van Landmark bestaat uit twee delen:

Communicatiecursus: toegang tot macht

Luisteren en spreken, activiteiten die we beschouwen als normaal en alledaags, krijgen via deze cursus een nieuwe dimensie en bieden onverwachte kracht. Ze worden creatieve hulpmiddelen. Deze manier van communiceren wordt onlosmakelijk verbonden met wie we zijn en hetgeen we als bagage in onze wereld meebrengen. Het brengt mensen in beroering. Het transformeert zowel de spreker als de luisteraar. Het zorgt ervoor dat mensen op een nieuwe manier naar u kijken en luisteren waardoor een gevoel van partnerschap en verwantschap zich kan ontwikkelen.

Voorwaarde
Het afronden van Het Landmark Forum.

Programmasessies
Deze cursus duurt een volledig weekend en een avond: zaterdag van 9:00 tot 23:00 uur, zondag van 9:00 tot 22:00 uur, en een sessie van 19:00 tot 23:00 uur, meestal op een dinsdag- of een donderdagavond.

De gevorderde communicatiecursus: de kracht om te creëren

In deze cursus bekijken we onze communicatiepatronen en ontmantelen we voorgoed de mechanismen die deze patronen in stand hebben gehouden. We ontdekken nieuwe niveaus van effectiviteit, moed, en gemoedsrust. Het is een kans en het geeft kracht om te communiceren op een manier die een nieuwe toekomst inluidt in onze relatie, familie, werk en gemeenschap.

Voorwaarde
Communicatie afronden: toegang tot macht.

Programmasessies
Deze cursus duurt een volledig weekend en een avond: zaterdag van 9:00 tot 23:00 uur, zondag van 9:00 tot 22:00 uur, en een avondsessie van 19:30 tot 22:45 uur, deze laatste vindt meestal plaats op een dinsdag of donderdag (op sommige locaties van 19:00 tot 22:15 uur).

Voor informatie over het schema of om u in te schrijven
Zoek de locatie en data die u het beste schikken en neem contact met ons op.

Landmark Wereldwijd

Leef een buitengewoon leven
Herdefinieer wat mogelijk is